A punt de petar-ho!

Una imatge amb restriccions durant la festa major del Vendrell i que, sortosament, no es repetirà aquest any. (Foto: Ramon Costa / AFN PRESS)
22/07/2022 - 09:00h

El 3d8 en paper publica un especial de 16 pàgines dedicat a la festa major del Vendrell 2022, amb un lema que convida a gaudir-la

‘Peta-ho!’. Aquest és el lema de la festa major del Vendrell del 2022 i que, per primer cop amb plena normalitat després de la pandèmia del coronavirus, se celebrarà entre dilluns que ve, Sant Jaume, i dijous, dia 28 o del Gos, com es coneix a la capital del Baix Penedès.

Com cada any, el 3d8 publica el divendres anterior a la festa un especial monogràfic dedicat a la festa vendrellenca i en el qual -en un total de 16 pàgines- s’hi pot llegir, per exemple, una entrevista als Administradors de Santa Anna 2022, informació sobre la pregonera, Anna Ibarz, i els Portants d’Honor d’aquest any, Montserrat Caralt Güixens i Francesc Guinovart Aymerich; els concerts programats, un reportatge sobre els 15 anys del Ball de Panderos del Vendrell i altres textos històrics sobre l’activitat musical durant la República o els fets que van ocórrer a la festa major del 1610, la primera de la qual es té documentació escrita.

A més, en aquestes pàgines també es fa referència al treball de Jaume Nin ‘Clavetaire’ com a constructor de tabals i la història, precisament com a tabaler, de Jaume Esteve ‘Casalta’.

Des de divendres passat es pot aconseguir el programa d’actes i diversos articles de marxandatge d’aquesta festa major del Vendrell del 2022 a la Botiga de Santa Anna, oberta pels Administradors de la Sala La Fusteria del carrer Major.

Durant la inauguració es va desvelar el nom de la pregonera i la decisió de dedicar la jornada de dimecres, Santa Anneta, als més petits -amb una cercavila folklòrica, diada castellera i la cercavila de foc rèplica de la jornada central de Santa Anna-.

També et pot interessar

Comentaris