La DO Cava sabrà el nom del seu president a finals d’aquest juliol

FOTO: CR CAVA
15/07/2022 - 13:00h

Javier Pagés ha rebut el suport unànime de l’AECAVA per seguir liderant el projecte de la denominació aquest nou mandat

El Consell Regulador del Cava ja sap qui seran els 12 vocals que integraran la junta de l’ens els pròxims quatre anys. Després de les eleccions que van tenir lloc dimecres de la setmana passada, en què es van escollir els tres vocals representants de la pagesia (dos de la candidatura de Viticultors del Cava, i un de Requena i Almendralejo per la defensa del Cava), ara només queda saber qui ocuparà la presidència de l’entitat.

En una entrevista que Javier Pagés, actual president de la DO Cava, va concedir al 3d8 a mitjans de juny, assegurava que el seu futur al capdavant de la denominació dependria de “l’energia que hi hagi en la nova junta”. Fonts d’aquest setmanari han assegurat que són moltes les persones que han demanat a Pagés que es mantingui en el càrrec, amb l’objectiu de continuar desenvolupant el pla estratègic que s’ha creat sota el seu mandat.

De fet, Javier Pagés ha rebut aquesta setmana el suport dels membres de l’AECAVA, que li han traslladat la seva confiança perquè segueixi liderant el projecte de la denominació. “Creiem que és important que Javier Pagés es mantingui quatre anys més, per consolidar el pla estratègic”, ha assegurat Damià Deás, president de l’AECAVA, que ha reconegut que el recolzament al president és “unànime”.

Si el calendari es manté segons el que està previst, el nou president s’escollirà en una junta el 29 de juliol, i s’haurà de ratificar a mitjans d’agost, després d’un període d’al·legacions.

També et pot interessar

Comentaris