Sara Roy tanca aquest dissabte l’Instants de Carol Vallès

15/07/2022 - 12:00h

El cicle de concerts es consolida amb propostes d’èxit, i exhaureix totes les entrades dels espectacles d’enguany

El Festival Instants de Cellers Carol Vallès tancarà aquest dissabte la quarta edició amb el concert de la cantautora Sara Roy. Després d’acollir l’ebrenc Joan Rovira en la primera sessió del cicle i Ferran Palau en la segona, el festival arriba a la seva recta final havent assolit un gran èxit de públic, i havent consolidat la proposta com un dels festivals de referència del calendari penedesenc.

Amb els assistents que ja han passat pel festival, més els que s’esperen que demà participin en el concert de Roy, l’Instants haurà acollit enguany més de 400 persones, en un format que marida música, cava i productes de proximitat. Entre els que han gaudit dels espectacles hi ha periodistes, empresaris i polítics, com el secretari general de Cultura, Jordi Foz; el director d’El Periódico, Albert Sáez, o l’escriptor Jordi Cabré.

“La voluntat del Festival Instants és convertir-se en un punt de trobada tranquil i relaxat on gaudir d’un capvespre entre les vinyes del Penedès, fruïnt d’una copa de Carol Vallès, de bon menjar i, sobretot, de bona música”, ha explicat Guillem Carol, propietari del celler, que ha destacat la bona acollida que ha tingut el certamen des que es va crear.

El concert de demà de Sara Roy començarà a les 9 del vespre, i les portes del celler s’obriran a dos quarts de 8.

També et pot interessar

Comentaris