La DO Penedès s’instal·la en més d’un centenar de botigues especialitzades

26/05/2022 - 19:02h

Els clients que comprin vins de la zona des de finals d’aquest maig fins al juliol optaran a diversos premis

La DO Penedès engegarà, a finals de mes de maig, una nova campanya de promoció dels vins Penedès a les botigues especialitzades. La campanya, que tindrà continuïtat fins a final de juliol, ha registrat un rècord d’establiments participants, fins arribar a la xifra de 116 botigues –en la darrera edició n’hi van participar cent.

Mentre duri la campanya, tots els consumidors que adquireixin ampolles de vins DO Penedès optaran a guanyar diversos premis com ara ampolles de vi o llevataps. L’objectiu és continuar amb la línia estratègica de la denominació d’origen per potenciar el consum de vi Penedès, així com la venda de proximitat.

Totes les ampolles de vi Penedès de les botigues especialitzades que participen en l’acció portaran un collarí específic indicatiu de la campanya. En adquirir l’ampolla, el consumidor podrà retirar el collarí i descobrir si l’ampolla ha estat premiada o no. Entre els centenars de premis, hi ha ampolles de vi DO Penedès de 0,75 cl i màgnums, i llevataps Pulltex serigrafiats amb el logotip de la DO Penedès.

Objectius de la campanya

Els objectius d’aquesta acció que la DO Penedès porta a terme anualment són, d’una banda, donar suport a les botigues especialitzades augmentant la venda i la rotació de les ampolles de vi DO Penedès, i de l’altra, premiar el consumidor que escull productes de proximitat i divulgar la cultura vitivinícola del Penedès.

El llistat de botigues especialitzades que participen en la campanya d’aquest any es pot consultar al web de la DO.

També et pot interessar

Comentaris