Vinya Celler Masia obre una botiga de vins al centre de Barcelona

25/05/2022 - 18:12h

El projecte compta amb la participació de l’associació i de catorze cellers catalans que promocionaran els seus vins a la capital

L’associació de vitivinicultors Vinya Celler Masia ha presentat aquesta setmana la nova vinoteca que han obert al centre de Barcelona.

Amb la pandèmia a sobre, els cellers de l’associació van decidir explorar la possibilitat d’obrir una botiga a la capital catalana, que s’ha materialitzat els últims dies amb l’obertura d’un local ubicat al carrer Mallorca, 290, a l’eixample barceloní.

En el discurs de presentació, Francesc Suriol, president de Vinya Celler Masia, va remarcar la feina de l’entitat assegurant que “ens reivindiquem com a pagesos, com a gent del lloc, gent que fa i vertebra el territori”, i destacant que a Vinya Celler Masia “sabem que de qualitat se’n pot trobar també en moltes altres maneres de viure el vi, però l’excel·lència només s’obté quan qui fa el vi, respira i treballa la seva vinya per a obtenir-ne el millor raïm.”

En l’obertura del nou espai, Suriol també ha volgut deixar clar que “Vinya Celler Masia és molt més que la botiga, és una iniciativa oberta a aquells cellers que fan tot el procés des de la vinya”. “A la botiga només hi són aquells que sent de Vinya Celler Masia s’han volgut sumar al projecte”, ha afegit.

La vinoteca s’ha constituït amb 15 socis: catorze cellers d’arreu de Catalunya, i Vinya Celler Masia que dona nom al projecte.

La proposta de l’associació és una botiga amb degustació. Un projecte innovador on cadascun dels catorze cellers té un expositor en exclusiva. La botiga no disposa d’una política comercial pròpia, i els preus i l’oferta són els que fixa cada un dels cellers.

També et pot interessar

Comentaris