La mostra de petits cellers s’omple de visitants en el tret de sortida del Microvi

03/05/2022 - 12:58h

A la fira de l’Arboçar s’hi van poder tastar més de 150 referències de vins i escumosos, que es van maridar amb tastos gastronòmics i música

El nucli de l’Arboçar es va omplir dissabte de visitants en una nova edició de la Mostra de Petits Cellers que va donar el tret de sortida al Microvi.

La mostra es va omplir de visitants que van poder gaudir de més de 150 referències de vins i escumosos dels cellers participants, la gastronomia i la música en directe dins el nucli de l’Arboçar de dalt.

Els cellers participants han valorat molt positivament l’esdeveniment, sobretot el fet d’haver pogut celebrar la mostra sense restriccions, amb els contagis per Covid sota control.

Els nous espais per a la gastronomia i la música en directe, també han estat molt ben valorats pels expositors d’aquesta setena edició, i pel públic.

La regidora de promoció econòmica Núria Catà ha valorat molt positivament la Mostra, recordant que aquesta activitat ha estat només el tret de sortida del Microvi d’enguany. Encara queden cinc setmanes d’esdeveniments, amb vuit iniciatives programades.

La primera de les activitats que s’han programat tindrà lloc aquest divendres, amb el Tast de vins del Massís del Garraf, que enguany es dedicarà al projecte Montombra. Les entrades estan esgotades des de fa dies. Després d’aquest tast, però, n’hi haurà un de lliure amb vins dels cellers que hauran format part del tast comentat. L’entrada té un cost de 10 euros (amb copa de regal) i es poden comprar al web de Turisme d’Avinyonet.

També et pot interessar

Comentaris