Les vinyes de Recaredo, escenari de la sèrie de Netflix ‘Els hereus de la terra’

28/04/2022 - 19:00h

La série es va estrenar el 15 d’abril i compta amb la participació d’actors reconeguts com Michelle Jenner, Elena Rivera o Pere Arquillué

Les finques Serral del Vell i Ribalta de Recaredo s’han convertit en part dels escenaris de la sèrie televisiva Els hereus de la terra, novel·la homònima de l’escriptor Ildefons Falcones i seqüela de La Catedral del Mar.

Els responsables de localització van escollir aquestes vinyes penedesenques –situades entre els termes municipals de Sant Sadurní i Torrelavit– per la seva riquesa paisatgística i la bellesa que conformen el mosaics de vinyes velles i boscos mediterranis, amb la muntanya de Montserrat com a teló de fons.


La sèrie, que es va estrenar el 15 d’abril, consta d’una única temporada de vuit episodis i està protagonitzada per David Solans, Yon González, Michelle Jenner, Elena Rivera, Rodolfo Sancho i Pere Arquillué, entre d’altres.

A Recaredo van gravar bona part de les localitzacions exteriors de vinya, rebent suport de Pedragosa per a temes logístics..

També et pot interessar

Comentaris