El Microvi torna a omplir d’actes la primavera a Avinyonet del Penedès

10/04/2022 - 18:36h

La 7a edició del festival inclourà vuit actes entre el 30 d’abril i el 4 de juny, amb la Mostra de Petits Cellers com a punt de partida

El Microvi d’Avinyonet del Penedès va ser de les poques fires vinícoles del calendari penedesenc que l’any passat va mantenir la presencialitat. Tot i les restriccions imposades per la pandèmia, l’Ajuntament va apostar per reorganitzar les activitats amb aforaments reduïts per mantenir la majoria de propostes que des de fa set edicions inclou el certamen.

Enguany, amb la crisi sanitària sota control, l’Ajuntament recupera el format original de la proposta, que s’allargarà del 30 d’abril al 4 de juny amb la Mostra de Petits Cellers com a plat fort de l’activitat. Aquesta iniciativa serà precisament la que donarà el tret de sortida al Microvi, amb la participació de 35 cellers d’arreu de Catalunya, oferta gastronòmica i música en directe.

El “forfait” per degustar més d’un centenar de vins és una altra vegada el tipus d’entrada escollit per a l’esdeveniment, i ja es pot comprar a través del web www.turismeavinyonet.cat/microvi. També es podrà comprar de manera presencial a la taquilla. El preu de l’entrada serà de 12 euros per l’entrada anticipada, i 15 euros a taquilla.

Tampoc faltaran al Microvi 2022 activitats ja consolidades com el “Tast de vins del Massís del Garraf”, que agafarà el relleu de la Mostra de Petits Cellers el 6 de maig, i permetrà tastar referències inèdites, que encara no han sortit al mercat. El “Tast de Vins Naturals” (14 de maig), “La Nit dels Sumolls” (20 de maig), la “Caminada i tast entre vinyes Naturvi” (22 de maig) i el “Visexual” (28 de maig), també formaran part del programa.

Una de les novetats del festival d’enguany serà el tast “Un Penedès també de grans negres”, en què es tastaran vuit vins de gamma alta dels cellers de Qalidès. El Microvi tancarà el 4 de juny amb la Wine Fest, a Avinyó Nou, amb entrada gratuïta, música en directe i una àmplia oferta de vins i gastronomia del municipi.

Com és habitual, les activitats es repartiran en els diferents nuclis del municipi.

La regidora de Promoció econòmica d’Avinyonet del Penedès, Núria Catà, apunta: “Enguany volem que aquest Microvi sigui el retorn a la normalitat de l’esdeveniment que és ja tot un referent al calendari dels amants del món del vi.”
Les entrades s’han de comprar de manera anticipada al web de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris