Sant Jordi omplirà els cellers amb literatura i cava el pròxim 24 d’abril

(FOTO: AECAVA)
22/03/2022 - 18:33h

Amb motiu de la celebració, 24 escriptors presentaran les seves novetats literàries a 24 cellers elaboradors de cava

El diumenge 24 d’abril se celebrarà la segona edició de l’activitat Sant Jordi als cellers, impulsada per l’Associació d’Elaboradors de Cava – AECAVA. 24 cellers ubicats al Penedès i a Alella festejaran el dia de la rosa i el llibre d’una manera diferent, obrint les seves portes a lectors i escriptors de renom amb activitats vinculades a la literatura.

Alguns dels noms destacats de les lletres catalanes que formaran part del cartell són: Eva Baltasar, Joan-Lluís Lluís, Carla Zaplana, Carlota Gurt, Roser Capdevila, Melcior Comes, Jordi Llavina, Oriol Broggi, Biel Mesquida, Núria Bendicho, Lluís Calvo, Andreu Gomila, Montser Barderi o Laura Gost.

Els autors presentaran les seves novetats en paratges naturals envoltats de vinyes. Les llibreries L’Odissea, La Cultural i la llibreria Jepi tindran llibres a la venda a tots els cellers i els escriptors signaran exemplars a qui ho vulgui.

A més de les presentacions, cada activitat anirà complementada per una proposta enoturística de qualitat: tastos de caves, visites als cellers, maridatges de caves amb formatges, xocolatades, activitats infantils i aperitius i brunchs gastronòmics entre vinyes, entre d’altres.

Totes les activitats seran de petit format, a l’aire lliure i amb places limitades. Per a assistir-hi, cal reservar plaça contactant el celler o omplint el formulari de reserves que es troba a la web www.santjordialscellers.com

També et pot interessar

Comentaris