La DO Penedès i el DJ John Jacobsen s’uneixen en el projecte Endinsa’t

09/02/2022 - 21:00h

S’han gravat diferents peces en format audiovisual que es poden veure a les xarxes socials i al web de la DO

Un entorn privilegiat, música electrònica de qualitat i vi Penedès. Aquests són els ingredients d’Endinsa’t, la nova proposta de la DO Penedès creada conjuntament amb el reconegut DJ internacional John Jacobsen, pensada per ser coneguda i consumida a través de les xarxes socials i plataformes audiovisuals.

Amb la torre delCastellot de Castellví de La Marca com a escenari, el vídeo mostra una una sessió de DJ, on Jacobsen -que va ser esident a la prestigiosa discoteca Pacha Ibiza entre els anys 2000 i 2019, i ha col·laborat com a productor amb artistes com Shakira o Alicia Keys- punxa música produïda per l’ocasió. La proposta musical s’acompanya d’unes impressionants imatges aèries del castell i de les vinyes que es troben als seus peus.

Material audiovisual

La DO Penedès ha editat dos vídeos, un “tràiler” per donar-los a conèixer a les xarxes, i el vídeo complert d’un quart d’hora de duració, que es pot trobar a la seva web, www.dopenedes.cat i al canal de youtube de la denominació d’origen. Durant la sessió, es pot gaudir de 4 temes inèdits, produïts en solitari per Jacobsen o acompanyat d’altres productors de música electrònica.

La gravació, realitzada per la productora vilafranquina La Fatxenda, la DO Penedès busca acostar-se els joves, i donar a conèixer el mon del vi a través dels canals on hi són més presents.

També et pot interessar

Comentaris