Els vins negres del Penedès, protagonistes de la tardor vinícola

Avatar
04/11/2021 - 20:00h

El claustre dels Trinitaris de Vilafranca acollirà el 13 de novembre una nova edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”

Després d’un any marcat per les restriccions sanitàries, el claustre dels Trinitaris de Vilafranca tornarà a ser l’escenari d’un dels esdeveniments vinícoles més especials de la tardor: “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”. La iniciativa torna al calendari el pròxim 13 de novembre, de 7 de vespre a dos quarts d’11 de la nit.

Sota l’organització del restaurant El Gat Blau i la col·laboració de la DO Penedès, en aquesta quarta edició, els assistents a l’acte podran gaudir d’una selecció d’alt nivell dels vins negres que s’elaboren dins de la DO Penedès. Un tast que s’acompanyarà amb les propostes gastronòmiques del restaurant El Gat Blau, creades especialment per maridar les referències vinícoles.

Des de l’organització es garanteix al 100% la seguretat dels assistents, ja que se seguiran escrupolosament totes les mesures sanitàries que marqui la normativa vigent.


Enguany “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” comptarà amb una vintena de vins de la DO Penedès de 10 cellers diferents. Una de les singularitats d’aquest esdeveniment és el fet que els mateixos elaboradors de vi, son els que serveixen i condueixen el tast als assistents.

Espectacle complet

Per l’organitzadora de l’acte i propietària de El Gat Blau, Olga Guasch, aquest esdeveniment “és un espectacle en si mateix, ja que posa al centre la gran qualitat dels vins negres Penedès. Són els protagonistes de la nit i s’acompanyen amb una proposta gastronòmica, un entorn i una proposta musical per crear una experiència completa”.

Per gaudir al màxim dels vins, El Gat Blau ha preparat diversos tastets pensats per maridar a la perfecció amb les referències vinícoles que s’hi podran trobar. Per altra banda, l’acte s’acompanyarà amb la sessió de la DJ Marian.

Les entrades ja es poden adquirir a El Gat Blau per un preu de 20 euros, que donarà dret a degustar totes les referències vinícoles més tres degustacions gastronòmiques. Durant l’acte es podrà adquirir un tiquet de repetició per dues degustacions més. Des de l’organització també s’ha indicat que en el cas que no s’exhaureixin les entrades abans de l’acte, se’n podran adquirir el mateix dia de l’esdeveniment al claustre, tot i que recomanen comprar les entrades de manera anticipada.

També et pot interessar

Comentaris