La Confraria del Cava investirà el xef Pepe Rodríguez com a Confrare d’Honor

Eva López
28/10/2021 - 20:00h

La Gala del Cava, que se celebra aquest divendres a la seu de la Confraria, reconeix també de mèrit altres personalitats

La Confraria del Cava reprèn aquest vespre una de les seves activitats més destacades de l’entitat: la investidura de nous membres. Tot i que amb un nou format (l’acte s’ha reconvertit en la Gala del Cava), la iniciativa manté l’essència que la va convertir en una de les propostes més esperades de la Setmana del Cava, i que obtenia més ressò mediàtic.

Enguany el protagonista de la vetllada serà el cuiner Pepe Rodríguez, membre del jurat del concurs televisiu Master Chef. Rodríguez, que té dues estrelles Michelin pel seu restaurant El Bohío, serà investit com a Confrare d’Honor, en un acte que ja no tindrà ni capes ni barrets. Aquest és un dels canvis que la Confraria ha introduït en l’activitat, amb la voluntat de modernitzar l’entitat i obrir-la a un públic més ampli.


La Gala del Cava, que començarà a les 8 del vespre a la seu de la Confraria del Cava a Torre-ramona, també comptarà amb la presència d’altres destacades personalitats de la societat, la cultura i l’esport catalans, que seran reconegudes com a Confrares de Mèrit.

Enguany, les que rebran aquesta distinció seran Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic de Barcelona, la periodista i docent Ana Boadas, la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras i el primer equip del FC Barcelona femení.

També et pot interessar

Comentaris