Font-rubí recupera la Fira Vinòleum amb més de trenta expositors

Avatar
15/10/2021 - 19:00h

Dissabte i diumenge el municipi acollirà tastos, tallers per a grans i petits i espectacles diversos, a més de la mostra de vi, oli i artesania

Font-rubí tornarà a acollir aquesta setmana una nova edició de la Fira Vinòleum que aplegarà al municipi més d’una trentena d’expositors, entre elaboradors de vi, oli i artesania. La mostra obrirà portes demà dissabte a les 12 del migdia, i s’hi podrà trobar una àmplia representació de productors locals.

A més dels expositors, mentre la mostra estigui en funcionament, dins el recinte firal hi haurà les actuacions itinerants de Malaboig i una dinamització històrica de la pagesia a càrrec de l’Escola de Teatre Artèria.
Demà dissabte, la fira es podrà visitar fins a dos quarts de 10 del vespre, i diumenge de les 10 a les 7 de la tarda.


En paral·lel a la mostra, el municipi ha organitzat per aquest cap de setmana un complet programa d’actes, amb tastos, tallers per a grans i petits i espectacles diversos. Entre divendres i dissabte es duran a terme una vintena d’activitats, entre les quals destaquen tallers de costura, ceràmica o pedres pintades per als més petits, o un tast d’olives del món o vins catalans per als més grans.

A més, al llarg del cap de setmana els restaurants del municipi oferiran un tradicional esmorzar de traginers i àpats de temporades.
Per participar en les diferents tastos i tallers cal fer inscripció prèvia al web fontrubi.cat, i presencialment a la mostra, si queden entrades.

També et pot interessar

Comentaris