La II Nit dels Màgnums homenatja els caves de gran format

23/09/2021 - 20:00h

L’activitat, que va tenir lloc a les caves Codorníu, dona el tret de sortida al Cavatast 2021 que se celebrarà de l’1 al 3 d’octubre

El celler Codorníu va acollir ahur dimecres al vespre la II Nit dels Màgnums, organitzada per la Confraria del Cava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní, el Consell Regulador del Cava i l’AECAVA. L’activitat, que ha donat el tret de sortida al programa d’actes del Cavatast 2021, va servir per homenatjar els caves de gran format, sovint desconeguts per al gran públic.

A la II Nit dels Màgnums -recuperada enguany després de l’aturada obligada per la pandèmia- hi han participat 25 empreses entre cellers i establiments de restauració, xarcuteria i pastisseria. Tots ells seran expositors de la mostra caves i gastronomia que tindrà lloc de l’1 al 3 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia.  

A l’acte hi han assistit unes 170 persones que han pogut tastar durant tres hores alguns productes exclusius, maridats amb originals receptes i música en directe. Prèviament a la jornada de tast, s’ha organitzat una xerrada tècnica conduïda per Joan Miquel Canals, degà de la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona).

El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Ton Amat, s’ha mostrat molt satisfet de la “bona acollida” que ha tingut l’acte entre el públic, un èxit que “consolida la proposta”, ha dit. Amat ha remarcat com n’és d’important “la participació dels cellers i les empreses de l’àmbit gastronòmic en aquest tipus d’iniciatives”, i ha valorat molt positivament la implicació de les entitats del sector cavista en l’organització d’activitats vinculades al Cavatast.

Segueix la venda d’entrades

A falta de poc més d’una setmana perquè comenci el Cavatast, que enguany celebra el seu 25è aniversari, la venda d’entrades avança a bon ritme.

Aquest dimecres ja s’havien esgotat els tiquets per alguns dels tastos que s’han organitzat en el marc de la mostra, i també han penjat el cartell de complet les activitats complementàries que es duran a terme al Celler de la Fassina de Can Guineu.

Encara hi ha entrades disponibles per al Visensitive de Caves Blancher, una de les novetats del Cavatast 2021, on es maridarà el coneixement sobre el cava de la sommelier Clara Antúnez amb la música de dues guitarres.

També et pot interessar

Comentaris