Torelló estrena un nou espai gastronòmic a la Finca de Can Martí

17/05/2021 - 18:59h

La nova proposta s’inclou en un complet programa enoturístic que el celler de Gelida ha dissenyat per aquesta primavera i estiu

Torelló, el celler ubicat a Gelida, està d’estrena. L’empresa ha posat en marxa un nou espai gastronòmic a l’aire lliure a la finca Can Martí, envoltat de vinyes, davant la masia medieval de la família.

La Barbequiú Torelló és el nom que s’ha donat al nou projecte, que comptarà amb una àmplia terrassa, on els visitants del celler podran gaudir d’un elaborat menú barbacoa, amb un toc gourmet, acompanyat dels vins i escumosos de llarga criança de la casa. Una animada ambientació musical acabarà d’arrodonir l’experiència enoturística.

La Barbequiú Torelló arrancarà al mes de juny amb l’organització de quatre dinars els dissabtes 5, 12, 19 i 26.

El mes de juliol, seguint amb les activitats de suport a l’hostaleria i per ajudar a dinamitzar les visites al celler i al territori, Torelló participarà en el festival Corpinnat Gastronòmic, en el marc del qual s’organitzaran nou sopars, de la mà de diferents restaurants catalans.

En aquesta primera edició, xefs de coneguts restaurants es traslladaran a la masia familiar per a oferir la seva millor gastronomia, amb menús maridats amb els vins i escumosos Torelló i la música d’un dj en directe.

Amb aquestes iniciatives Torelló vol ajudar a reactivar el sector de la restauració i aportar el seu granet de sorra, després de mesos i mesos en què restaurants han hagut d’aturar la seva activitat per la pandèmia.

Així mateix, el celler busca millorar i adaptar-se a la nova realitat, “innovant per donar resposta a les peticions d’un públic que demana cada cop més activitats a l’aire lliure”, apunten des de la firma vinícola.

Ernestina Torelló i els seus fills Paco i Toni es mostren molt il·lusionats amb aquests nous projectes enoturístics i gastronòmics: “Sempre hem tingut molta relació amb l’hostaleria, tant en l’àmbit comercial com de gaudir personalment”, comenta Ernestina, administradora i 22ª generació de la familia Torelló.

Després d’aquesta primera edició del Corpinnat Gastonòmic, la familia Torelló té intenció de continuar amb la iniciativa i convidar a altres cuiners i restaurants a venir al celler, per a participar de l’experiència. La situació sanitària serà la que determinarà altres activitats que es puguin anar organitzant a Torelló els pròxims mesos.

També et pot interessar

Comentaris