Aquest maig, tornen les activitats de La Primavera del Cava a dotze cellers

FOTO: AECAVA
20/04/2021 - 19:00h

La quarta edició d’aquesta activitat, que tindrà lloc del 8 al 30 de maig, torna amb aforaments reduïts i garantint totes les mesures sanitàries

Amb l’arribada de la primavera i els primeres brots de les vinyes, un grup de dotze cellers ubicats al Penedès i al Bages promouen La Primavera del Cava. Sota la coordinació d’AECAVA, l’associació d’elaboradors de cava, els caps de setmana del 8 al 30 de maig els cellers celebraran l’arribada de la primavera amb un ampli ventall d’activitats creades especialment per a l’ocasió.

Ubicats a llocs privilegiats, els dotze cellers participants a són: Agustí Torelló Mata, Artium, Codorníu, Covides, Giró del Gorner, Giró Ribot, Juvé & Camps, Pagès Entrena, Rovellats, Sumarroca, Vilarnau i Vins El Cep.

Cadascun d’ells ofereix propostes que inclouen música en directe entre vinyes, tallers de ioga i meditació, sortides per la natura amb bicicletes elèctriques, o sopars sota les estrelles.

L’oferta la completen maridatges de caves amb formatges, nordic walking i pilatwalk pels camins rurals, dinars de pagès, tallers de cocktails amb Cava combinats amb tapes de cuina japonesa i moltes altres propostes singulars. Les activitats estan pensades per a tots els públics i per a tots els gustos.

Les activitats de la Primavera del Cava lloc a l’aire lliure, amb aforaments reduïts i reserva prèvia. Així mateix, tots els cellers compleixen amb la Guia d’especificacions per a cellers en matèria d’enoturisme davant la COVID19 elaborada per l’Instituto para la Calidad Turística Española, avalada pel Ministeri de Sanitat i la Secretaria d’Estat de Turisme.

Les activitats i la reserva d’entrades es pot dur a terme al web de la Primeavera del Cava.

També et pot interessar

Comentaris