CORPINNAT trasllada la jornada de portes obertes al 22 de maig

FOTO: CORPINNAT
Avatar
08/04/2021 - 18:18h

Les noves restriccions de mobilitat han obligat a ajornar la celebració,  prevista inicialment per aquest dissabte 10 d’abril

Les noves restriccions de mobilitat per la pandèmia dictades ahir dimecres pel Govern de la Generalitat i que entren en vigor demà divendres han obligat a ajornar la celebració del Dia Internacional CORPINNAT i la jornada de portes obertes als cellers. La celebració es trasllada al dissabte 22 de maig en el mateix horari, de 10h a 14h, sempre que les restriccions derivades de la crisi sanitària ho permetin.

PUBLICITAT

Les reserves no anul·lades es traslladaran automàticament al dia 22 de maig, tot i que els cellers es posaran en contacte individualment amb les persones interessades per confirmar la nova data.

Tant les persones que ja han anul·lat la reserva com les que ara vulguin optar a fer una de les visites poden gestionar-ho a través de la pàgina web de CORPINNAT (www.corpinnat.com) o directament amb la del celler que vulguin visitar: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet i Can Descregut.

PUBLICITAT

Les places són limitades i les visites i tastos es faran sempre complint les mesures sanitàries de seguretat vigents. El preu únic de la visita és de 5 euros i la recaptació d’aquest dia es destinarà íntegrament a una entitat local del Penedès que treballa en la defensa de la sostenibilitat del territori i el paisatge vitivinícola, aquest any al Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola (CEPVi).  

També et pot interessar

Comentaris