Corpinnat celebra el seu tercer aniversari obrint les portes als cellers

FOTO: CORPINNAT
Avatar
31/03/2021 - 09:56h

Aquest dissabte dia 10 d’abril es faran visites amb reserva prèvia, i totes tindran un preu únic de 5 euros amb visita i tast inclòs

Els cellers Corpinnat celebraran aquest dissabte dia 10 d’abril el tercer aniversari del naixement de la marca amb una jornada de portes obertes que inclourà vista i tast al preu únic de 5 euros.

La recaptació es destinarà íntegrament a una entitat local del Penedès que treballa en la defensa de la sostenibilitat del territori i el paisatge vitivinícola.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquesta activitat és apropar els valors fundacionals de marca al consumidor i consolidar el 10 d’abril com el Dia Internacional Corpinnat.

Com inscriure’s

Les visites es faran sempre amb reserva prèvia per poder garantir el compliment de les mesures sanitàries i es duran a terme durant el matí del dia 10.

PUBLICITAT

Les reserves es podran sol·licitar a través de la pàgina web de Corpinnat, des d’on hi haurà un enllaç a cada celler amb l’oferta concreta i els horaris establerts, o directament a través del web de cada celler participant.

També et pot interessar

Comentaris