L’Escola d’Enoturisme obre al públic les seves classes magistrals

FOTO: MARIA ROSA FERRÉ
09/03/2021 - 20:02h

Per aquest 2021 se’n proposen tres que impartiran ponents de referència en el sector del vi, i per a les quals s’ofereixen 20 places

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya iniciarà el 14 d’abril una sèrie de classes magistrals que tractaran, des de punts de vista actuals i originals, la temàtica del vi.

Tot i que aquestes són sessions incloses dins el Curs de Sommelier Professional, ara l’escola proposa obrir les tres sessions formatives organitzades per al 2021 tot el públic que hi estigui interessat.


Les tres reunions que s’han organitzat tractaran temes com la relació de la neurociència i el vi, què necessita un sommelier per al servei de vi o quines són les diferències del vi en base als criteris d’elaboració.

Places limitades


El nombre de places disponibles per a cada sessió és limitat a 20 persones, ja que les sessions es fan de manera presencial a l’Escola d’Enoturisme. El preu de la inscripció és de 50 euros per a una sessió formativa, de 80 euros si la inscripció és formalitza a dues màsters class, i de 100 euros si es reserva plaça a les 3 classes magistrals.

Tota la i nformació referent a les sessions, així com el tràmit per a la inscripció es pot realitzar a través del web de l’Escola d’Enoturisme.

També et pot interessar

Comentaris