La DO Penedès, gran triomfadora en els Premis Vinari 2020

Gala de lliurament dels premis Vinari.
10/10/2020 - 14:30h

Els vins i els Clàssic que s’elaboren a la DO Penedès han guanyat 22 premis Vinari i un Gran Vinari en l’edició d’enguany

Vilafranca ha tornat a acollir aquest divendres la gala de lliurament dels Premis Vinari, els Premis dels Vins Catalans. En la vuitena edició han competit 850 referències de 240 cellers de tota Catalunya.

Enguany, els vins Penedès s’han emportat 22 premis Vinari i un Gran Vinari al millor escumós de Catalunya. Cal destacar l’or en la categoria de vins rosats i l’or en 3 de les 5 categories dedicades als vins escumosos.

En la categoria de Rosats, l’or ha estat pel Masia Freyé Syrah Sumoll de Vallformosa. Pel que fa als escumosos, els ors han estat: en la categoria de Escumosos Rosats Aymar Rosé Extra Brut 2016 de Castell de Pujades, en la categoria Escumosos Reserva (criança mínima 15 mesos) per Brut 21 2017 d’Albet i Noya i en la categoria d’Escumosos d’Antigues Reserves (criança mínima de 50 mesos) per Aymar Reserva Única 2013 de Castell de Pujades.

A més a més, els Vinari han atorgat el Premi Vinari AGBAR al Millor Projecte Ecològic a Gramona i el Premi Vinari Euroselecció Riedel al Millor Celler dels Vinari a Vallformosa.

També et pot interessar

Comentaris