L’humor de Pep Plaza, plat fort de festa major al Centre de Llorenç

02/08/2020 - 16:00h

L’entitat prepara un concert de Guillem Roma, una gimcana infantil, campionats de bitlles catalanes i ping-pong i cinema a la fresca

Malgrat que al poble no hi haurà festa major, l’entitat El Centre de Llorenç del Penedès ha preparat un seguit d’actes de festa major. Així, seran activitats que respectaran les mesures que marquen les autoritats sanitàries, amb l’obligació de les mascaretes i mantenint les distàncies. Per aquest motiu, tots els actes seran a l’aire lliure. El primer de tots serà el concert de Guillem Roma, el dissabte 8 d’agost. Serà a dos quarts d’onze de la nit i formant duo amb la seva geermana violoncel·lista, el músic osonenc oferirà música de proximitat, calidesa i bon ambient.

L’home de les mil veus

Sens dubte, el plat fort d’aquest any serà l’espectacle que Pep Plaza portarà al Centre el dilluns 10 d’agost a les 10 de la nit. Humorista, actor i imitador com n’hi ha pocs, Plaza presenta el seu Ara més!, un monòleg amb moltes veus. Un munt d’històries encadenades i desencadenades dalt de l’escenari. Acompanyat per un piano i un pianista, Plaza converteix el seu món de personatges en un fil teatral que comença però que no se sap ben bé quan acaba. Cap personatge se li escapa a Pep Plaza: des d’Albert Om i Pep Guardiola fins a Pedro Sánchez, entre molts d’altres. Ja són mítiques les seves imitacions per a ràdio i televisió, com les divertidíssimes del Polònia, a TV3. Rialles assegurades amb l’ampli registre de personatges que té Plaza.
Les entrades per als dos espectacles es poden aconseguir a través del web www.elcentre.cat. També aquest diumenge es podran comprar de manera presencial al mateix Centre a les 12.30h.

Igualment, el passat 28 de juny el Centre va iniciar el seu cicle de cinema a la fresca. Aquest diumenge serà el torn de la comèdia La caída del imperio americano i la sessió de festa major serà el dimecres 12 d’agost, a les 21.30h amb la projecció d’El Principito.

L’entitat també organitza per al dimarts 11 d’agost un campionat de bitlles catalanes, i per al dimecres 12 d’agost un de ping-pong. Per a aquest darrer campionat cal fer la reserva de la plaça al correu electrònic tennistaula@elcentre.cat i mitja hora abans del torneig caldrà formalitzar la inscripció presencialment.

Finalment, la gimcana infantil es farà el dia 12 a 2/4 de 7 de la tarda i les inscripcions s’hauran de fer a partir de les 6. Es pot reservar plaça amb antelació a matinalsinfantils@elcentre.cat

També et pot interessar

Comentaris