El turisme al Penedès es reactiva amb experiències entre vinyes

FOTO: ENOTURISMEPENEDÈS
Avatar
22/06/2020 - 16:15h

Els membres de La Ruta del Vi posen èmfasi a les propostes a l’aire lliure, per a grups reduïts i adaptats a la nova realitat

L’entorn rural del Penedès està resultant un gran aliat per a la reactivació del turisme, ja que, segons els estudis sobre tendències de viatges postconfinament, els turistes cercaran aquest estiu els entorns naturals, espais oberts i poc massificats.

Penedès Turisme ho posa fàcil, tant als residents i com als possibles visitants, agrupant al seu web l’àmplia oferta d’activitats de les empreses i recursos de la Ruta del Vi en la seva reobertura.

PUBLICITAT

Ara mateix, els wine bars i terrasses als cellers estan prenent molt protagonisme, aprofitant els espais exteriors i a peu de vinya per a reprendre l’activitat, rebre els primers visitants i acostant de nou la possibilitat de degustar vi a copes i fer l’aperitiu sense necessitat de fer una visita. Les diferents propostes i horaris es poden consultar al web Wine Bars i terrasses entre vinyes.

Un dels punts forts de la destinació Penedès sempre ha estat la gran diversitat d’experiències entre vinyes, la qual cosa ha afavorit que es puguin oferir abans que propostes en instal·lacions d’interior. La pàgina Entre vinyes de Penedès Turisme recopila per temàtiques les propostes actives actualment.

PUBLICITAT

Sota el títol “Bici, tast & go”s’hi poden trobar opcions per fer una ruta en bici, parar en un celler per tastar un vi i poder viure el Penedès al teu aire. Per aquells que hi volen posar una mica més d’adrenalina hi ha la possibilitat de fer “Tours amb vehicles singulars”, com ara el Segway, patinet elèctric entre vinyes, 4×4 o un Mehari clàssic.

Els maridatges especials, àpats a cellers o picnics es troben dins de l’apartat “Gastronomia entre vinyes”, i a “Cultura, música i experiències singulars”, les activitats amb pintura de vi, museus i espais culturals com el Vinseum, el Centre d’Intepretació del cava o l’Espai Xocolata, la música als cellers i les rutes guiades ja estan a punt per rebre amb il·lusió als visitants.

També et pot interessar

Comentaris