La DO Penedès dóna suport a les botigues especialitzades

Imatge de la campanya de la DO Penedès. FOTO: DO PENEDÈS
Avatar
28/05/2020 - 19:03h

L’objectiu de la iniciativa, que compta amb la participació de més d’un centenar de botigues, és donar eines de venda als establiments

La DO Penedès engega una nova campanya vinculada a les botigues especialitzades en la venda de vi, amb l’objectiu de potenciar el consum dels vins Penedès. Davant de la difícil situació actual que viuen molts establiments, la denominació d’origen vol potenciar que els consumidors comprin els vins del territori en botigues especialitzades de proximitat.

Aquesta és la novena edició d’aquesta acció, i enguany hi participen 101 establiments de l’àrea metropolitana de Barcelona i d’altres indrets de Catalunya –16 més que el 2019. La inciativa vol suport i eines a les botigues per augmentar la rotació d’ampolles de vi Penedès i, a la vegada, premiar al consumidor que tria productes de proximitat.

El tercer objectiu de l’acció és la divulgació de la cultura vitivinícola del Penedès a través de tastos a les mateixes botigues (quan la situació ho permeti) i de material promocional.

PUBLICITAT

Aquesta és una acció global de tots els cellers de la DO Penedès que sumen per la promoció del producte de proximitat. Així, totes les ampolles de la DO Penedès que es trobin a la venda en les botigues participants, portaran un collarí identificatiu de la campanya.

En obrir-lo, el consumidor sabrà al moment si ha estat premiat o no. Entre els obsequis, a més d’ampolles de 0,75l i màgnums, s’hi afegeixen llevataps Pulltex serigrafiats amb el logotip de la DO Penedès.

La campanya ha començat la última setmana de maig i una de les novetats d’aquesta edició és que no hi haurà data de finalització. La DO Penedès no ha volgut marcar una data límit per adaptar-se a les condicions de cada establiment.

A causa de les restriccions provocades per la pandèmia de la covid19, moltes botigues no poden obrir en el seu horari habitual o ho han de fer amb unes restriccions molt estrictes. Així doncs, l’acció s’adaptarà en tot moment a les necessitats de cada establiment.

Les botigues participants a la promoció de vins de proximitat es pot consultar al web de la DO Penedès on hi ha un mapa amb totes les botigues així com la seva adreça. 

També et pot interessar

Comentaris