Exhaurits en poc més de tres hores els 100 packs solidaris d’escumosos Corpinnat

Avatar
20/05/2020 - 21:25h

Els 10.000 euros recollits en aquesta campanya seran entregats a la Fundació contra la Sida i les Malalties Infeccioses per la campanya ‘Jo Em Corono’

Els 100 packs solidaris selecció Alt Pinnat que els deu cellers adherits a la marca col·lectiva CORPINNAT han llançat al mercat aquest dimecres matí per recollir diners per a la campanya #JoEmCorono de lluita contra la COVID-19 s’han esgotat en poc més de tres hores.

La venda s’ha fet a través de cadascun dels deu cellers adherits a la marca i de la pàgina web corporativa de CORPINNAT. Entre les deu del matí, moment en què s’ha activat la venda, fins la una del migdia s’han exhaurit els 100 packs que es venien a 100 euros cadascun (més IVA) per estimular l’esperit  solidari del consumidor. 

PUBLICITAT

CORPINNAT vol agrair públicament a totes les persones solidàries que han donat suport a aquesta  iniciativa, també les que no han arribat a temps per adquirir un dels lots d’aquesta edició limitada. “Gràcies a totes elles l’acció solidària ha tingut un èxit aclaparador”, han dit des de la marca col·lectiva.

Els 10.000 euros recollits en aquesta campanya seran entregats a la Fundació contra la Sida i les Malalties Infeccioses liderada pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà, principal impulsora de la campanya #JoEmCorono per a la recerca d’una vacuna que permeti frenar el contagi de la COVID-19. 

També et pot interessar

Comentaris