El Temps de Vi de Vilanova aposta també per fer la seva edició 2020 en format virtual

FOTO: TEMPS DE VI
19/05/2020 - 18:00h

La mostra es manté en les dates previstes, del 12 al 14 de juny, i es planteja combinar les activitats telemàtiques amb propostes presencials

L’organització de la fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú, que enguany tenia previst celebrar la seva 9a edició del 12 al 14 de juny, ha decidit mantenir la celebració de la fira en les mateixes dates però adaptant-la a la situació de crisi sanitària que vivim.

Així, una gran part de les activitats, com ara tastos, maridatges o concerts, se celebraran virtualment per assegurar el compliment de les mesures sanitàries imposades per l’estat d’alarma.

Tanmateix, l’organització treballa amb la possibilitat de poder mantenir algunes de les activitats amb presència física amb l’objectiu de seguir donant suport, ara més que mai, als sectors culturals tradicionalment implicats amb la fira com són els artistes plàstics, els músics o el patrimoni cultural i arquitectònic de la ciutat.

La gestió de totes les opcions es treballa a contrarellotge per arribar a presentar una oferta atractiva per al públic al més aviat possible. Una oferta que comptarà amb vídeos dels cellers participants en l’edició d’enguany, reportatges a restaurants o botigues implicades amb la fira, així com a vídeos a espais singulars i representatius de Vilanova i la Geltrú.

Davant la situació d’incertesa que vivim com a societat en general, i que viu el món del vi i la cultura en particular, des de Temps de Vi es vol transmetre tot el suport a tots aquells col·lectius que han apostat per la fira al llarg d’aquests 9 anys. “Ara és el moment de fer-los costat per continuar treballant plegats en la promoció de la cultura del vi i del patrimoni de Vilanova i la Geltrú”, han dit des de l’organització de la mostra.

També et pot interessar

Comentaris