Família Torres dona aliments al projecte solidari ‘Comer contigo’

Avatar
12/05/2020 - 18:03h

El celler familiar del Penedès ha donat més de 2.000 litres d’oli d’oliva i uns 1.000 quilos d’aliments de primera necessitat

Família Torres col·labora, mitjançant la donació d’aliments, amb la iniciativa solidària ‘Comer contigo’, promoguda pel canal Comer de La Vanguardia al costat de xefs barcelonins per a alimentar a qui més ho necessita durant l’actual emergència sanitària.

A través de la seva Fundació, el celler familiar del Penedès ha donat més de 2.000 litres d’oli d’oliva i uns 1.000 quilos d’aliments de primera necessitat, procedents de l’empresa de distribució de productes gourmet Torres Import.

PUBLICITAT

Aquesta aportació se suma a altres accions de suport que ha realitzat Família Torres per lluitar contra la Covid-19, com són l’entrega de 30.000 mascaretes quirúrgiques a hospitals i residències de la tercera edat i la fabricació de protectors facials amb impressores 3D per a sanitaris.

Amb la participació en aquest projecte culinari, el celler desitja agrair la solidaritat de la restauració, tot i les dificultats que està patint el sector pel tancament obligat dels seus establiments, i ajudar a aquelles persones en situació vulnerable, un dels objectius de la Fundació Família Torres que col·labora habitualment amb el Banc d’Aliments.

Des que va començar a finals de març, ‘Comer contigo’ ha repartit més de 30.000 àpats preparats per un equip de xefs capitanejat per Romain Fornell -de Caelis i Casa Leopoldo- a entitats com la Fundació Arrels, Cáritas, la Madre Teresa de Calcuta, l’Hospital Clínic i l’Hospital del Mar.

A més, treballa de manera coordinada amb altres projectes similars com Health Warriors, Food for Good i World Central Kitchen per servir menjar a aquells que no tenen mitjans per aconseguir-ne en ple confinament.

La Fundació Família Torres està col·laborant també amb la Creu Roja de Vilafranca per ajudar a les famílies amb infants en edat d’escolarització que no tenen recursos, recollint donatius per a la compra de material escolar.

També et pot interessar

Comentaris