Howdy!

17/04/2020 - 20:00h

Ramon Albareda

El 24 de juliol de 2016 la família Llusià-Albareda ens vam desplaçar de Vilobí del Penedès a Texas per emprendre una nova aventura personal i professional. En aquesta aventura l’Abril, les Gemmes i el Ramon ens hem exposat a diferents reptes. El primer va ser el canvi d’estil de vida de Catalunya a Texas, que va requerir canvis en les nostres vides. El segon any, l’huracà Harvey va passar per la nostra zona amb un elevat impacte a la societat. I l’últim repte està sent el Covid-19.

PUBLICITAT

Com l’estem vivint, aquest darrer? El fet que no coneguem prou bé com funciona el sistema sanitari de Texas ni la resposta de la societat davant de situacions anòmales fa que estiguem vivint aquesta nova situació d’una manera més intensa que la resta de reptes. La gestió de la situació no és diferent de la dels penedesencs: intentem viure la situació amb normalitat mantenint les mateixes rutines diàries però a dins de casa, intentem estar informats de l’evolució de la situació a Catalunya i a Texas, i molt important, mirem de no perdre el contacte amb familiars, companys i amics. Mantenir aquesta disciplina no és fàcil, però aquesta nova situació ens permet disfrutar-nos com no ho havíem fet mai.

PUBLICITAT

Nosaltres intentem anar encarant nous reptes amb alegria i normalitat, aprenent de cadascun per estar més preparats per al següent. Tots tenim un Texas, un Harvey i un Covid-19 a les nostres vides per ser millors! Fins aviat!
Ramon Albareda, Corpus Christi (Texas, EUA)

També et pot interessar

Comentaris