Aplaudiments

09/04/2020 - 09:12h

Maite Colomer

A les 8 del vespre, cada dia, tenim tots una cita: una petita mostra d’agraïment als nostres sanitaris, un cos de professionals que treballen vocacionalment, arriscant la seva salut quan s’enfronten a un virus terriblement agressiu sense mitjans de protecció adequats.

Per altra banda, el confinament que patim des de fa ja uns quants dies fa que aquests minuts d’aplaudiments també serveixin com a catarsi personal. Ens són necessaris per poder sortir a balcons i finestres, saludar de lluny els nostres veïns i, fins i tot, poder ballar o cridar i despendre una mica de l’energia que tenim encapsulada.

Aquesta situació passarà, i tant que passarà, però tots haurem canviat, encara que sigui una mica. Veurem les nostres relacions personals i amb l’entorn des d’una altra perspectiva.

PUBLICITAT

Però quan puguem tornar a aquesta desitjada “normalitat”, caldrà que de tant en tant recordem aquesta situació que hem viscut, de la gent que hem perdut pel camí i també dels aplaudiments de les vuit del vespre. Quan els nostres vocacionals sanitaris demanin menys retallades, increments en els salaris o unes condicions mínimes de treball, caldrà que siguem capaços de tornar a sortir cada dia a les vuit del vespre a aplaudir-los.

Sanitaris, us aplaudim ara que us necessitem, però també us aplaudirem quan vosaltres ens demaneu el nostre suport!!!

També et pot interessar

Comentaris