El Penedès ofereix estades i esperiències amb descomptes per a personal sanitari

Vista des del celler Albet i Noya, un dels que s’ha sumat a la iniciativa. FOTO: MARIA RIOSA FERRÉ
Avatar
06/04/2020 - 12:04h

Més d’una vintena d’establiments de la Ruta del Vi del Penedès impulsen aquesta iniciativa que s’allargarà fins el 30 de novembre

Arran de la situació que s’està vivint a tot el país i en la línia d’iniciatives similars, un grup d’empresaris de la Ruta del Vi del Penedès estan liderant una proposta que va dirigida a tot el personal sanitari que està afrontant aquesta situació des de primera línia.

Un total de 8 allotjaments rurals, 11 cellers i 6 empreses de serveis turístics ofereixen descomptes per al personal sanitari que reservi una estada o una experiència turística al Penedès.

PUBLICITAT

D’ençà que acabi l’estat d’alarma fins a 30 de novembre d’aquest any estades i experiències turístiques a preus especials, els interessats hauran de contactar directament amb l’establiment que els hi oferirà les diferents opcions que entren en aquesta promoció.

Aquesta iniciativa, que és recolzada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès que ajudarà en la promoció d’aquesta acció, té per objectiu fer un gest solidari cap al col·lectiu sanitari i tirar endavant mecanismes que ajudin a remuntar la difícil situació en la qual es troba el sector turístic actualment.

Tota la informació de la campanya es pot consultar al web d’enoturismePenedès.

També et pot interessar

Comentaris