Avinyonet del Penedès suspèn el Microvi 2020 per la pandèmia de coronavirus

Edició 2019 del Microvi d’Avinyonet. FOTO: TURISME D?AVINYONET
23/03/2020 - 12:02h

L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès ha decidit suspendre l’edició 2020 del Microvi que s’havia de celebrar entre el 22 d’abril i el 30 de maig

L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès ha anunciat aquest dilluns al matí que el Microvi 2020 no se celebrarà. Des del consistori han explicat que després de plantejar-se diverses opcions, al final han considerat la suspensió del certamen com la més adequada per donar resposta al coronavirus.

El Microvi 2020 havia de tenir lloc entre el 22 d’abril i el 30 de maig, amb la participació de diverses empreses del sector. Finalment, però, i al·ludint a la “responsabilitat” el consistori juntament amb la comissió organitzadora de la mostra han decidit suspendre-la. “El Microci haurà d’esperar un any per tornar a celebrar-se”, han dit des del consistori.

L’Ajuntament ha volgut agrair la col·laboració de totes les persones que s’impliquen en el Microvi any rere any, i han assegurat que treballaran perquè l’edició del 2021 “vingui més reforçada que mai i sigui tot un èxit”, han apuntat.

També et pot interessar

Comentaris