Quatre cellers de Subirats s’uneixen per crear la festa solidària ‘La Florida’

Una copa de vi amb el castell de Subirats al fons. FOTO: LA FLORIDA
03/03/2020 - 17:52h

La celebració es farà al Castell de Subirats i l’entrada al recinte costarà 15 euros que es destinaran íntegrament a l’associació AMPERT contra el càncer

Quatre cellers de Subirats s’han unit per crear La Florida, una festa solidària amb tast de vins i música que es durà a terme el dia 21 de març al Castell de Subirats, a les 7 de la tarda, coincidint amb la primera posta de sol de la primavera.

L’entrada costarà 15 euros (més el que cadascú vulgui aportar) i els beneficis aniran íntegrament a AMPERT, l’associació contra el càncer i de suport al malalt oncològic que té seu a Vilafranca.

Durant la festa es podran tastar 2 vins i escumosos de gamma mitjana-alta dels cellers Albet i Noya, Eudald Massana Noya, Oliver Viticultors i Sumarroca.Tota la vetllada estarà amenitzada per diferents grups de música del Penedès que actuaran de manera alterna.

També es podrà realizar, opcionalment una hora abans, una visita guiada al Castell de Subirats i conèixer algunes de les sales més desconegudes d’aquest espai.

L’acte estarà conduït per la Judith Cortina i el David Jobé, periodistes i creadors de la guia digital d’enoturisme, enoturista.cat i comptarà amb alguns tastets gastronòmics gentilesa de Cal Blay.

Tota la informació sobre els cellers, el programa i els vins de la festa es pot trobar a la pàgina web. Quya

També et pot interessar

Comentaris