Diumenge se celebra la Festa del Vi Jove i l’Oli Novell de Cellers Domenys

29/02/2020 - 09:00h

La celebració anual tindrà lloc al matí a les instal·lacions de la cooperativa creada fa 103 anys a Sant Jaume dels Domenys

Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori fruit de la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira), celebrarà aquest diumenge al matí una nova edició de la Festa del Vi Jove i l’Oli Novell.

L’esdeveniment, obert a tothom i que tindrà lloc als voltants del celler de Sant Jaume dels Domenys, s’iniciarà a les 9.30h amb el tradicional esmorzar de forquilla per presentar les varietats de vi jove i oli novell de Cellers Domenys. Per aquesta edició es preveu la participació d’un miler de persones.

Tast dels vins i caves Domenio Wines
Enguany, la Festa del Vi Jove i Oli Novell de Cellers Domenys tindrà com a novetat la presentació i tast de tota la gamma de vins i caves Domenio Wines de la mateixa cooperativa. Recordem que aquests vins i caves són: Nat 1917, Capvespre Sunset, Capvespre Origen i Tres Naus.

Paral·lelament, i durant tota la jornada del mateix diumenge fins al migdia, els assistents podran passejar, visitar i comprar al mercadet que s’instal·larà als voltants del celler domenyenc, amb diferents paradetes de productes de la millor artesania catalana i una exposició i venda de vins, caves i olis, entre d’altres al·licients.

Recordem que Cellers Domenys, cooperativa nascuda fa més de cent anys (1907) a Sant Jaume dels Domenys compta actualment amb més de 600 socis i gestiona més de 2.500 hectàrees. La seva àmplia producció inclou diverses marques de vins, caves i olis. La seva trajectòria, el compromís amb la terra i l’aposta per la innovació i la tecnologia van convertir Cellers Domenys en el millor celler del 2019 als Premis Vinari, el gran certamen de vins i caves de Catalunya.

El model de fusió i el saber fer de Cellers Domenys l’han convertit en una de les cooperatives referents del sud de Catalunya, reconeguda amb 4 denominacions d’origen vitivinícoles: Cava, Penedès, Conca de Barberà i Catalunya; a més de l’oleícola DO Siurana.

La seva àmplia producció inclou diverses marques de vins, caves i olis. L’aposta per la diversificació i comercialització dels embotellats es materialitza amb la posada en marxa de la nova marca Domenio Wines by Cellers Domenys amb la qual s’identifica l’elaborador de tots els vins i caves embotellats que produeix.

També et pot interessar

Comentaris