El visitant internacional serà l’epicentre de les Enojornades 2020

16/02/2020 - 16:01h

EUA, Canadà, Llatinoamèrica i la Xina seran els mercats que s’aprofundiran en les jornades que tindran lloc a Sant Sadurní

El Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní acollirà dijous i divendres de la setmana que ve la segona edició de les Enojornades, que es convertiran en un magnífic punt de trobada per a professionals de cellers de tota la geografia espanyola, així com integrants d’empreses del sector del turisme amb un interès directe en el turisme enogastronòmic.

Amb un programa ambiciós, ponents nacionals i internacionals aprofundiran en aquesta segona edició en com internacionalitzar el turisme que reben els cellers. En una primera part, s’explicarà com és l’enoturista del segle XXI i com és l’enoturista de luxe que visita Barcelona i els seus voltants.

En una segona part, els assistents aprendran a aplicar les seves estratègies adaptant-les als diferents mercats com els Estats Units, Canadà, Llatinoamèrica i la Xina. A les Enojornades també hi haurà lloc per conèixer destinacions enoturístiques de referència com Itàlia i Xile, així com projectes empresarials d’èxit i inspiradors.

Ponents de prestigi
Les Enojornades 2020 comptaran amb la participació de prestigiosos ponents com Zaida Semprun (directora de Hacedores The Experience Collection), Anna Sánchez (directora de Màrqueting estratègic de la Destinació Barcelona), Gabriel Guilera (cap de continguts de Turisme de Lleure i membre de l’equip de Direcció General de Turisme Barcelona), o Alicia Ortiz (gerent d’Enoturismo Chile).

En aquesta nova edició, la periodista Margalida Ripoll serà l’encarregada de conduir la trobada.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar al web de les jornades.

També et pot interessar

Comentaris