La Fundació Família Torres destina la xifra rècord de 17.224 euros a La Marató

DANI_PROCREA_14
Avatar
03/12/2019 - 17:22h

Més de mig miler de persones participen en la sisena jornada solidària, que ha comptat amb la col·laboració de més de 50 empreses i entitats locals

La Fundació Família Torres va celebrar dissabte la sisena edició de la jornada benèfica ‘Implica’T amb la Marató’, que va recollir 8.612 euros gràcies a l’aportació dels més de 500 participants.

Com cada any, la Fundació doblarà l’import recaptat i destinarà a La Marató de TV3 un total de 17.224 euros per a la investigació de les malalties minoritàries, una xifra rècord.

PUBLICITAT

El bon temps, l’entorn incomparable i l’espai acollidor del centre de visites, amb el jardí a peu de vinya, van confluir en la celebració d’aquesta nova edició, que ha estat possible gràcies a la col·laboració de 50 voluntaris i de més de 50 empreses i entitats de la comarca.

Durant tot el dia, els participants han gaudit de diferents activitats enogastronòmiques, com el blind tapes, els maridatges d’ibèrics, de formatges o de sushi, o el dinar popular, tots amb una gran participació.

PUBLICITAT

La novetat d’aquest any ha estat l’activitat ‘Elabora el teu propi vi’ de la mà del celler Jean Leon, que també ha estat tot un èxit. Les activitats programades a l’aire lliure, com la ruta amb patinet elèctric entre les vinyes, així com les diferents manualitats i activitats infantils per donar a conèixer als més petits el món de la vinya, han exhaurit les places.

També et pot interessar

Comentaris