Freixenet torna a celebrar amb ritme l’arribada de les festes nadalenques

25/11/2019 - 16:09h

El celler repeteix l’espot ‘Celebra el teu ritme’ en una campanya que se centrarà en la xarxes socials i que farà partícips els usuaris a través de la música

Freixenet inicia avui a través de les xarxes socials la campanya de Nadal sota el lema “Celebra al teu ritme”, amb la que inaugura la temporada nadalenca al costat dels seus icònics productes Cordón Negro i Carta Nevada. D’aquesta manera, la marca es reafirma un cop més en el propòsit d’acompanyar tot el món en la celebració dels petits i grans moments sent fidel a la seva filosofia: “celebrar la vida”.

Després de l’èxit de l’espot de l’any 2018, Freixenet consolida el seu missatge potenciant la seva estratègia digital i amplia els seus canals de difusió, complementant l’estratègia publicitària en mitjans tradicionals. La música torna a tenir un paper clau, especialment en xarxes socials com Instagram o Spotify, de la mà de joves artistes i accions molt interactives que s’aniran revelant en les pròximes setmanes.

A més, a través del web de la marca els usuaris podran accedir als continguts de la campanya i a un configurador de festes per descobrir el seu ritme ideal.

La campanya, sota el lema”Celebra al teu ritme”, té l’objectiu de connectar amb el consumidor i convidar-lo a gaudir de moment a la seva manera. Aquesta campanya, al costat de les de primavera i estiu, forma part de l’estratègia de Freixenet de desestacionalitzar el consum i arribar a un públic més ampli, alhora que consolida el seu posicionament internacional.

També et pot interessar

Comentaris