Miquel Torres Maczassek elegit com a president del grup UVIPE

Avatar
02/11/2019 - 16:00h

Torres es disputava la presidència amb Maria Rosa Giró, i substitueix en el càrrec a Joan Huguet, actual president de la DO Penedès

UVIPE va celebrar dilluns eleccions a la seva presidència. Als comicis es van presentar dues candidatures, encapçalades per Maria Rosa Giró presidenta del celler Giró Ribot i Miquel Torres Maczassek, director General de la Família Torres. El candidat més votat va ser Torres. La participació va ser del 74% de les empreses convocades.

El nou president va manifestar la voluntat de crear un pla a llarg termini per incrementar el prestigi dels vins del Penedès i amb una sèrie d’objectius molt clars com facilitar i incentivar als productors que puguin passar a ser elaboradors, reforçant alhora el seu paper o aconseguir ajudes i col·laboracions per a diferents accions que ajudin a mitigar el canvi climàtic.

PUBLICITAT

Miquel Torres Maczassek també va expressar la seva intenció de treballar per aconseguir crear ponts de diàleg i entesa amb el sector dels escumosos, i va agrair la bona tasca feta per l’anterior president del grup, el Joan Huguet del celler Huguet de Can Feixes.

També et pot interessar

Comentaris