Ciutadans celebra la presència dels militars a Vilafranca

30/09/2019 - 21:03h

El grup municipal titlla d'”histèrics” aquells que els “sorprèn i escandalitza” un fet que consideren “normal”

El grup municipal de Ciutadans de Vilafranca ha fet una piulada a twitter on dona suport a la presència de militars a Vilafranca, alguns dels quals bevien alcohol en una terrassa amb les armes llargues a terra, convertint-se en una imatge viral durant el cap de setmana i sobre la qual el Ministeri de Defensa va anunciar al 3d8 que obriria una investigació per si cal buscar responsabilitats.

Ciutadans, però, veu tot el que ha passat com a “normal” i així ho ha expressat en la piulada següent: “Només faltaria que el nostre exèrcit hagués de demanar permís per anar allà on vulgui dins del seu país. Heu arribat a tal nivell d’esperpent i histèria que un fet tant normal com aquest us sorprèn i escandalitza. Pues poseu-vos fulles”.

El partit va fer la piulada diumenge a la nit, però aquest dilluns a la tarda ja no es podia trobar al seu compte de Twitter. Segons el cap de Ciutadans a Vilafranca, Eladio García, la persona que porta comunicació del partit li ha comentat que l’havien d’esborrar perquè estan en període electoral.

García també vol deixar clar que des del grup municipal no s’aplaudeix que els militars estiguessin bevent alcohol i que “si s’ha comès una acció susceptible de ser castigada per les normatives de l’Exèrcit, han de ser castigats. Nosaltres parlem exclusivament del fet que es demani que les forces policials estatals marxin de Catalunya”.

Per altra banda, ERC de Vilafranca ha fet aquesta tarda una roda de premsa on titlla de “provocació” la presència de militars a Vilafranca, el govern vilafranquí ha assegurat que demanarà les explicacions pertinents i, a més, tres partits han demanat la compareixença de la Ministra de Defensa en funcions, Margarita Robles.

També et pot interessar

Comentaris