El Cavatast 2019 aposta per la innovació i la gastronomia d’alta qualitat

Més de 150 persones van assistir al tast de màgnums i grans reserves a la Fassina.
26/09/2019 - 18:55h

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, inaugurarà la 23a edició del Cavatast, que tindrà lloc del 4 al 6 d’octubre a Sant Sadurní

El CIC Fassina de Sant Sadurní ha acollit aquest dimecres la presentació d’una nova edició del Cavatast. Enguany, la mostra de caves i gastronomia arriba a la 23a edició i ho fa envoltada de novetats per millorar l’experiència i la comoditat dels visitants.

La fira, que tindrà lloc del 4 al 6 d’octubre, ha comptat aquest any amb una activitat prèvia, un Tast de màgnums, grans caves i gastronomia d’alta qualitat que ha comptat amb l’assistència de 150 persones. Amb aquesta iniciativa, la primera de les novetats que inclou l’edició d’enguany, l’Ajuntament de Sant Sadurní ha volgut reforçar el valor i l’esforç dels cellers, expositors gastronòmics i col·laboradors.

El 1r tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat, s’ha encarregat enguany de presentar les novetats del 23è Cavatast, valorant molt positivament la fidelització del públic assistent un fet que, segons afirma “fa que el Cavatast hagi de renovar-se constantment i que el sector s’impliqui participant en les noves aventures”.

L’alcalde de Sant Sadurní , Josep Maria Ribas, ha destacat la implicació i la vinculació del municipi que, un any més, acollirà la mostra gastronòmica apostant per la tradició i la proximitat, però també per la qualitat gastronòmica dels productes locals. “El Cavatast és un reflex del territori: excel·lents productes, tradició i respecte per la feina ben feta. Tot això és possible gràcies als pagesos i elaboradors i hem de donar-los el suport que mereixen”, ha assegurat l’alcalde.

Novetats

Una de les novetats destacades és que el tiquet de tast de cava i degustació gastronomia serà el mateix. A més, el Cavatast consolida la seva aposta pels tastos i maridatges dels cellers participants que s’organitzen al Celler de la Fassina, ja que és una de les propostes que genera més acceptació entre el públic assistent.

Un any més, millorar l’experiència dels visitants és un dels principals objectius i per això s’oferirà un servei de transport sense interrupcions, des de l’estació de Renfe fins a la zona de la mostra, en l’horari d’obertura de la fira. A més, també s’instal·laran zones de degustació amb taules en les quals els visitants podran degustar els productes amb una major comoditat.

Amb l’objectiu de millorar la qualitat i el servei als assistents del Cavatast, l’Ajuntament de Sant Sadurní ofereix la venda anticipada d’entrades a les activitats ja disponibles a través del web www.cavatast.cat.

Pel que fa als tiquets de tast i degustació gastronòmica, els visitants ja poden adquirirlos abans de l’inici de la mostra per així gaudir d’una fira sense cues. Els tiquets els podran recollir, juntament amb la copa oficial Riedel, en l’horari d’obertura de l’oficina de turisme.

També et pot interessar

Comentaris