El Celleret, nou espai enogastronòmic de Torres a Pacs del Penedès

Avatar
14/07/2019 - 14:02h

Ubicat a la finca Mas la Plana, té una capacitat per a 130 comensals i obre cada dia

Família Torres ha inaugurat el Jardí Restaurant El Celleret, un espai enogastronòmic ubicat a l’emblemàtica finca Mas La Plana, a Pacs del Penedès. Envoltat de vinyes, el binomi vi i gastronomia adquireix en aquest espai una nova dimensió, convidant el comensal a descobrir la diversitat i riquesa dels paisatges del territori i altres racons de la geografia catalana a través dels seus vins i plats típics de la cuina mediterrània.

La gastronomia d’El Celleret gira entorn del vi a la recerca de les millors harmonies i està pensada per gaudir en companyia, amb una àmplia selecció de platets per compartir, plats de la terra inspirats en receptes tradicionals i propostes a la brasa que elaboren els xefs Martín Ponzo i Sergi Millet. Es tracta d’una cuina de mercat que combina tradició i modernes tècniques d’elaboració i que es basa en productes frescos de proximitat i de temporada per crear una proposta saludable i sostenible.

La selecta carta de vins es compon per les més de cinquanta referències que elabora Família Torres en diferents denominacions d’origen d’Espanya, Xile i Califòrnia, totes disponibles a copes per gaudir de la gastronomia, de l’entorn i de la companyia. L’espai té una capacitat per a unes 130 persones.

El Celleret està obert de 9 h a 18 h cada dia, tant per a les persones que visiten el celler com per al públic en general.

També et pot interessar

Comentaris