Gastronomia amb estrella Michelin al ViArt de Jean Leon

Avatar
10/07/2019 - 17:21h

El celler proposa per al 19 de juliol el tradicional maridatge de vi amb una disciplina artística, amb la presència del xef Quim Caselles

El celler de Torrelavit Jean Leon acollirà el divendres 19 de juliol, a partir de dos quarts de 8 del vespre, la sisena edició del ViArt, el certamen que anualment marida el vi amb una disciplina artística. En aquesta ocasió, la temàtica escollida és la cuina creativa i comptarà amb la participació del xef del restaurant Casamar de Llafranc (1 estrella Michelin), Quim Caselles.

El ViArt de Jean Leon oferirà als assistents una aproximació al món gastronòmic i les noves tendències des de diferents vessants, incidint especialment en el paper fonamental que juga el vi en la gastronomia.

PUBLICITAT

La cita començarà amb una conversa entre el xef Quim Casellas i el sommelier Sergi Castro al voltant de les noves tendències gastronòmiques. A continuació, el xef del Casamar elaborarà en directe un els plats que posteriorment formarà part del menú degustació ofert per l’equip del restaurant i maridat amb vins Jean Leon, que presentarà Mireia Torres, directora del celler. Després del showcooking, el duo format per la cantant Yadira Ferrer i la pianista Maria Lilia Cano serà l’encarregat d’amenitzar el sopar amb música en directe.

Aquesta nova edició del ViArt es presenta com una cita ineludible per als amants del vi i la gastronomia, que podran gaudir d’una experiència gastronòmica única amb estrella Michelin en l’inigualable paisatge del celler penedesenc.

El preu de l’activitat és de 70 euros (socis) i 75 euros (no socis). Les places per participar són limitades i és necessari fer reserva prèvia trucant al telèfon 938.177.690 o enviant un correu electrònic a visitas@jeanleon.com.

També et pot interessar

Comentaris