Magí Baltà relleva Lluís Urgell com a president de Cellers Domenys

Avatar
01/07/2019 - 10:50h

El nou president de la cooperativa, que ja ha anunciat una gestió continuista, és el primer provinent de la Conca de Barberà

Magí Baltà ja és el nou president de la cooperativa Cellers Domenys. En un acte celebrat dimarts a les instal·lacions centrals de la cooperativa, Baltà va agafar el relleu de Lluís Urgell, qui havia esgotat els 8 anys màxims que marquen els estatuts.

El relleu, amb paraules del nou president, té un caràcter continuista i vol seguir invertint en innovació, tecnologia i garantir una alta qualitat. Però també ha marcat noves línies a seguir, com l’aposta per la diversificació o la comercialització dels embotellats. Baltà ha destacat que totes les accions han de respondre al compromís amb els socis de garantir un bon retorn de les seves collites.

El nou president també va dedicar unes paraules al seu predecessor. Va agrair la tasca feta per Urgell al capdavant de l’entitat. El president sortint, emocionat, va afirmar que havia estat una “feina apassionant presidir la cooperativa” i va agrair les facilitats que, durant aquests anys, li han donat el “consell rector, la gerència, l’equip directiu i tots els treballadors de Cellers Domenys”.

PUBLICITAT

De la Conca

Magí Baltà és un empresari agrícola i soci molt conegut dins la cooperativa. Va ser alcalde de Blancafort i és el primer president de la Cooperativa provinent de la Conca de Barberà. Segons l’entitat, el seu nomenament “reforça la unió proactiva de les 7 cooperatives (Sant Jaume dels Domenys, la Bisbal del Penedès, Banyeres del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Pira i Rodonyà) que formen part de l’organització”.

També et pot interessar

Comentaris