Els nous talents brillen amb llum pròpia als escenaris del VinyaSons

Avatar
05/06/2019 - 18:06h

La programació del festival VinyaSons manté la seva aposta pel talent, maridant-lo amb veus consagrades. La proposta amplia denominacions d’origen i ja arriba a 5 territoris.

El festival VinyaSons Ametller Origen arriba enguany a la 7a edició amb 14 propostes en què es maridaran la música, el vi, el cava i la gastronomia. El festival manté la qualitat i l’amplitud de l’experiència com a tres predominants.

El tret de sortida del festival serà el divendres 28 de juny amb el concert de Pavvla –Paula Jornet- a les Caves Olivé Batllori de la DO Penedès. L’actriu i cantant hi presentarà el seu segon treball, Secretly hoping you catch me looking.

Un any més els assistents al festival “podran gaudir de nou talent emergent i algunes veus ja consagrades”, com ha explicat el director del festival, Marius McGuinness a la presentació d’aquest dimecres.

Veus com les de Paula Valls, Sara Terraza, Marina Tuset, Sara Pi o Pavvla, seran el principal reclam d’una programació on també hi haurà presents grups vocals com In Crescendo, Felix Rossy Quintet o Les Fourchettes, duets com el que formen Celeste Alías i Manel Fortià i solistes com Guillem Roma. El cicle de concerts s’allargarà els mesos d’estiu, amb un últim espectacle programat per al 9 d’agost.

En aquesta 7a edició hi participen 14 cellers, augmentant respecte a l’edició anterior: Cavés Olivé Batllori, Finca Viladellops, Clos Montblanc, Mas Vida Celler, Can Bas Domini Vinícola, Celler Adernats – Vinícola de Nulles, Vilarnau, Parató Vinícola, Mas Rodó Vinícola, Can Calopa de Dalt – L’Olivera Cooperativa, Cellers Carol Vallès, Mas Geli, La Vinyeta i Cellers Avgvstvs Forvm.

Ametller Origen, patrocinador principal del festival, arrodoneix cadascuna de les experiències de VinyaSons amb les seves propostes gastronòmiques creades especialment per a cada ocasió. Maridant amb vins, caves i música, “Ametller Origen acosta a cada esdeveniment productes del territori i d’alta qualitat, aconseguint una perfecta conjunció dels tres pilars del festival”, tal i com ha explicat Luca Tateo, responsable de màrqueting d’Ametller Origen.

Les entrades generals per al públic ja estan a la venta i es poden adquirir a través del web del VinyaSons Ametller Origen.

També et pot interessar

Comentaris