Pedro Ferrer, conseller delegat de Freixenet, aposta pels vins tranquils

Familia Ferrer
D’esquerra a dreta, Silvia Carné, Pedro Ferrer Miranda i Pedro Ferrer Noguer
04/06/2019 - 10:34h

Ferrer crea la nova firma Ferrer Miranda per dirigir els quatre cellers que va comprar al Grup Freixenet. Tindrà presència a set DO de l’estat espanyol i Argentina

Ferrer Miranda entra al sector dels vins tranquils, convertint-se així en un nou jugador de la indústria vitivinícola mundial. Tindrà cellers a l’estat espanyol i Argentina.

L’empresa s’ha creat a partir de la compra per part de Pere Ferrer Noguer a Grup Freixenet de quatre cellers: Valdubón (DO Ribera del Duero), Solar Vell (D.O.C. Rioja), Vionta (DO Rias Baixas) i Finca Ferrer Argentina (Vall d’Uco). Ferrer Miranda també produeix a les D.O.s Navarra, Rueda i Monterrey, el que li dona presència a set denominacions d’origen diferents.

A través de tots els cellers del nou Grup es comercialitzaran el primer any un total de 4 milions d’ampolles. Vendran a més de 85 països, com el Regne Unit, França, Bèlgica, Estats Units, Mèxic i Japó.

La comercialització i distribució dels vins tranquils continuarà majoritàriament a càrrec, com fins ara, del Grup Freixenet. Ferrer Miranda hi ha signat un acord de cooperació estratègica.

La previsió de facturació de Ferrer Miranda, l’oficina principal estarà inicialment ubicada a Sant Sadurní, s’acosta als 18 milions d’euros. La companyia dóna feina a 55 persones entre els dos països, un equip professional i jove que ja està actualment treballant per aquests cellers.

Pel que fa a l’equip directiu, Ferrer Miranda comptarà amb Pedro Ferrer Noguer, actual conseller Delegat i vicepresident del Grup Freixenet, com a president de la nova companyia. A l’àrea executiva, s’ha nomenat a Silvia Carnet Masllorens com a consellera delegada i a Pere Ferrer Miranda, que serà el director general.

També et pot interessar

Comentaris