Els vins de la DO Penedès guanyen 35 medalles al concurs internacional Gilbert & Gaillard

06/05/2016 - 06:33h

Els experts, François Gilbert i Evelyn Israel, van realitzar 331 tastos en el marc del concurs internacional de vins Gilbert & Gaillard que, aquest any 2016, ha triat Catalunya com la regió vitivinícola per al desenvolupament exclusiu de la degustació in situ del seu concurs internacional de vins. Per fer-ho, ha comptat amb l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i la col·laboració de l’Associació Vinícola Catalana (AVC) i l’Institut del Cava.

Els cellers de DO Penedès Albet i Noya, Berral i Miro, Bodegues Torre del Veguer, Castell de Pujades, Bolet, Finca Parera, Gramona, Miguel Torres, Oriol Rossell, Parret SL, Pinord, Vins El Cep, Can Descregut, Ros Marina Viticultors, Sant Joannes Agrícola Hortons, Torelló Llopart, Parató, Pinord i Sumarroca han estat les guanyadores de les medalles. 

Al Concurs Internacional de Vins Gilbert & Gaillard Catalunya 2016 hi van assistir el seu fundador, François Gilbert, el redactor i crític de vins Sylvain Patard i l’enòloga i crítica de vins Evelyn Israel. En total, es van tastar 331 vins i escumosos corresponents a 114 cellers de les Denominacions d’Origen catalanes.

El resultat d’aquest Concurs Internacional Gilbert & Gaillard Catalunya i la visita a la zona seran difosos i reflecteixen gràficament en un ampli reportatge i portada que la revista internacional Gilbert & Gaillard ha dedicat a Catalunya.

La revista internacional de Vins Gilbert & Gaillard és la segona revista especialitzada més important del món, amb 167.000 exemplars distribuïts per cada edició.

El grup Gilbert & Gaillard Multimèdia és d’origen francès i compta amb més de 25 anys d’experiència en l’àmbit de la difusió i qualificació del vi; any rere any, organitza les seves degustacions a escala mundial en els 5 continents.

També et pot interessar

Comentaris