Tres restaurants de l’Alt Penedès, finalistes dels premis Cartavi d’enguany
Són de Vilafranca, Sant Pere de Riudebitlles, i Puigdàlber
Manny Gastrobar de Vilafranca del Penedès, restaurant Clos d’En Pep de Sant Pere de Riudebitlles, i La Sala de Puigdàlber són els tres restaurants de l’Alt Penedès finalistes dels premis Cartavi d’enguany.
Els tres establiments opten a ser el millor restaurant de la província de Barcelona en la categoria de menú sense vi de menys de 35 euros.
Els premis Cartavi estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana, amb la col.laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sommeliers, i les 12 denominacions d’orígen catalanes. El jurat dels premis es va reunir a la seu de Penedès Turisme per fixar la relació de finalistes de la present edició del certamen. El jurat està format aquesy any per Pedro Campos, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès i de l’Associació Catalana d’Enòlegs, Eva Vicens periodista i sommelier, Ton Colet sommelier, Francesc Olivella, director de la D.O. Penedès, Salvador Rovira de l’INCAVI i Mireia Tetas de Bodegues Pinord i membre del Comitè de Màrqueting de l’Associació Vinícola Catalana.
El jurat va avaluar les respectives cartes de tots els restaurants que s’han presentat als premis i va fixar la relació dels finalistes en les diferents categories, en aquest cas de la província de Barcelona. El jurat en tornarà a reunir el gener per a definir els guanyadors.