L’Acadèmia Tastavins Penedès celebrarà el sopar maridatge de Santa Llúcia el dia 14

04/12/2024 - 12:39h

Al restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca

L’Acadèmia Tastavins Penedès se sumarà a la celebració de l’edició 2024 de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès amb el sopar maridatge de Santa Llúcia el dia 14 a 2/4 de 10 al restaurant El Cigró d’Or. Tot i que la fira tindrà lloc el cap de setmana del 21 i 22 de desembre, l’Acadèmia Tastavins Penedès fa la prèvia amb un acte per potenciar els vins Penedès i la gastronomia local. Un total de 5 vins que maridaran amb plats elaborats amb productes propis de la cuina penedesenca.

L’objectiu de l’acadèmia és mostrar l’excel·lència dels vins que s’elaboren al territori, units a la varietat i riquesa gastronòmica del Penedès. Un fet que demostra que la qualitat dels vins que s’elaboren al Penedès fa que siguin els candidats ideals per celebrar els àpats de les festes nadalenques. Durant el sopar s’hi tastaran 5 vins:  Inhòspit d’Alsina & Sardà, Sauvignon Blanc 2023 de VIA Celler, Esparter d’AT Roca, Mas Irene de Parés Baltà i Vi·brant vi perlat natural rosat de Xarel·lo Vermell de Llopart.
 
Per a poder assistir al sopar maridatge cal fer la reserva a la web https://academiatastavins.4tickets.es/. El preu per a acadèmics és de 50€ i per als no acadèmics de 60€.

També et pot interessar

Comentaris

1336