La DO Cava exhibeix a Barcelona els seus caves de Guarda Superior

06/11/2024 - 10:47h

“Showroom” a l’Hotel Majestic amb sessions de tastos

La DO Cava va organitzar a l’Hotel Majestic de Barcelona un “showroom” exclusiu de caves de Guarda Superior que va aplegar més d’un centenar de professionals del sector. Fins a 36 cellers de la DO van prendre part en aquesta jornada que va unir els millors caves de Guarda Superior amb la millor gastronomia.

A més del “showroom” amb les referències, es van organitzar dues sessions de tastos. Per una banda, el periodista i sommelier Ramon Francàs, i el drinks mànager a elBulliFoundation, Ferran Centelles van digirir el tast magistral de Caves de Paratge Qualificat i de llarga criança.

Tast gastronòmic
Per una altra, el mateix Ferran Centelles, i Carlos Casillas, xef del restaurant Barro (1 estrella Michelin i 1 estrella Verda) es van encarrear de dirigir un tast gastronòmic basat en grans caves i adaptacions contemporànies de receptes catalanes. Els dos tastos van appelgar un bon nombre de participants que van tenir l’oportunitat de descobrir la “versatilitat gastronòmica” dels caves de Guarda Superior.

Els cellers
Els cellers que van ser presents a l’Hotel Majestic van ser Alta Alella, Avinyó, Bertha, Bodegas Hispanosuizas, Castell d’Or, Cava Guilera, Celler Carles Andreu, Codorníu, Vins Família Ferrer, Giró Ribot, Jané Ventura, Jaume Serra, Joan Sardà, Juvé&Camps, Celler Kripta, Maria Casanovas, Maria Rigol Ordi, Mascaró, Mastinell, Mestres, Miquel Pons, Muscàndia, Pago de Tharsys, Parató, Parés Baltà, Pere Mata, Pere Ventura, Perelada, PortellVins i Caves, Ramon Canals, Roger Goulart, Sumarroca, U MES U, Finca Valldosera, Cava Varias, i Vins El Cep.

La presència penedesenca a l’Hotel Majestic de cellers que formen part de la DO Cava va ser elevada. Tots ells van valorar de manera positiva la participació en una cita barcelonina de primer nivell.

També et pot interessar

Comentaris

1336