La DO Cava organitza el Passeig de Caves de Guarda Superior a l’Hotel Majestic de Barcelona


El dia 29 amb un showroom, i sessions de tastos de caves i de gastronomia
El dia 29 l’Hotel Majestic de Barcelona es convertirà en la seu del Passeig per l’Excel.lència dels Caves de Guarda Superior que organitza la DO Cava. Fins a 36 cellers participaran en aquesta trobada que començarà a 2/4 de 3 i acabarà a 2/4 de 9 del vespre i on es podran gaudir de tastos i degustacions exclusives per a descobrir alguns dels caves de més llarga criança i la seva versatilitat gastronòmica.
Està previst un showroom dels 36 cellers que oferiran els seus caves de Guarda Superior. També hi haurà un tast magistral de caves de Paratge Qualificat i de llarga criança conduit pel periodista i sommelier, Ramon Francàs, i el drinks manager a elBulliFoundation, Ferran Centelles.
El programa de la jornada es completarà amb un tast gastronòmic a càrrec de Carlos Casillas, xef del restaurant Barro, i del mateix Ferran Centelles. El tast combinarà grans caves i adaptacions contemporànies de receptes catalanes. L’activitat a l’Hotel Majestic està dirigida exclusivament a professionals del sector