La Festa de la Verema torna aquest setembre amb 18 cellers participants

09/07/2024 - 11:05h

El programa combinarà gastronomia, tastos, activitats i visites

Una de les cites ja clàssiques del calendari anual del món enoturístic del Penedès, la Festa de la Verema, torna aquest proper mes de setembre amb l’objectiu de continuar oferint al públic una programació de qualitat. Fins a 18 cellers prenen part enguany a la festa que començarà el 31 d’agost i s’allargarà durant tots els caps de setmana de setembre. Hi haurà des de visites, gastronomia i tastos fins a activitats com la trepitajada de raïm.

Els cellers participants sónaquest 2024, Can Marlès, Can Suriol, Canals i Munné, Celler Kripta, Bodegues Sumarroca, Celler Eudald Massana, Giró Ribot, Oriol Rossell, Albet i Noya, AT Roca, Covides, Segura Viudas, Cava Guilera, Can Ràfols dels Caus, Vins El Cep, Família Torres, Joan Segura Pujades i Mas Comtal.

El president del Consorci de Promoció Tursítica del Penedès, Lluís Valls, va destacar a la presentació feta al celler Mas Comtal la “productiva col.laboració, un any més, entre el sector públic i el sector privat per tirar endavant la iniciativa. La implicació dels cellers cada cop és més gran i això és molt positiu pel Penedès”.

Fins a 19 activitats
Els 18 cellers oferiran 19 activitats. Es tracta, en la majoria de casos, d’actes de petit format pensats per a 30 o 40 persones. Cal inscripció prèvia per a poder-hi participar (www.penedesturisme.cat). Núria Sala, directora del Consorci de Promoció Turística, va posar l’accent en recordar que “el gran tret diferencial de la Festa de la Verema del Penedès és l’oferta enogastronòmica que hi ha al programa”.

També et pot interessar

Comentaris