L’Ajuntament de Vilafranca obre una línia de mediació amb el Forat del Pany

14/06/2024 - 15:33h

El consistori vol assegurar la continuïtat de l’oferta del local i la convivència amb el veïnat

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, ha agafat personalment les regnes per arribar a un acord per solucionar el cas Forat del Pany. En un comunicat emès fa pocs minuts, s’explica que l’Ajuntament vol assegurar la continuïtat de l’oferta d’el Forat del Pany així com la convivència amb el veïnat. També vol obrir una segona línia de mediació que faciliti el desenvolupament de l’activitat del local.

Romero diu que s’ha proposat treballar per solucionar el dèficit d’espais públics i privats, per donar sortida a les activitats de les entitats i a la demanda, en general, de la ciutadania. Pel que fa al veïnat, continua el mateix comunicat, “cal insistir en trobar l’equilibri entre l’oferta de lleure de qualitat i el descans veïnal”.

El comunicat explica que l’alcalde es va posar en contacte ahir mateix amb els responsables del local d’oci, d’una banda, i dels Serveis Jurídics i Policia Local, de l’altra. L’objectiu, recopilar tota la informació necessària i conèixer quins són els motius que van dur el Forat del Pany a cancel·lar tota la programació musical prevista per a les pròximes setmanes en senyal de protesta per la pressió administrativa que rep, diu, per part de l’Ajuntament i la Policia Local.

També et pot interessar

Comentaris